Cultures i resisténcia

Cultures i resisténcia. Llibreries del districte de Ciutat Vella. BarcelonaAlgunes llibreries del districte de Ciutat Vella ens hem organitzat per a realitzar una fira amb la intenció de recuperar l’espai públic a través de la cultura.

Diumenge, 4 d’octubre. D’11 a 15 h.

Accions i vermuth

Plaça de Sant Agustí (carrer Hospital/Boqueria)

.

No és només una qüestió econòmica, sino social. El sistema en el qual vivim ens inculca certes maneres de viure i pensar, a través d’una cultura homogènia transmesa des dels mitjans de comunicació, el sistema educatiu…i per això, ara més que mai, és necessari trencar aquest bloqueig social, justament a través de la cultura popular, des del carrer i des de les persones. Posar en dubte, explorar, contrastar, experimentar, transgredir…per a finalment crear alternatives, aquelles que s’ajusten al nostre dia a dia, a la nostra realitat i no als supòsits econòmics i polítics.

Com a llibreters/es tenim la responsabilitat de fer allò que està en les nostres mans: transformar el nostre entorn a través d’espais socioculturals, i exportar-los d’allà on venim: els carrers.

Llibreries participants: 

Antinous, Cómplices, El Lokal, Espai Contrabandos

Farré, La Lluna, Pròleg, Veusambveu

Anuncios